N. : Sfantul Efrem a fost alaturi de mine si fetita mea inca de cand eram insarcinata.

Sfantul Efrem a fost alaturi de mine si fetita mea inca de cand eram insarcinata. Sarcina la pat, cu hemoragii multiple, uter bicorn, hematoame care se formau incontinuu, placenta joasa, trombofilie si hernie de disc. Aproape in fiecare zi citeam acatistul acestui drag Sfant si mereu il simteam alaturi. Am reusit sa nasc NATURAL o fetita frumoasa si inteligenta. O nastere grea…dar nu am incetat nici o secunda sa pomenesc acest drag Sfant. A fost alaturi pana la capat.

Acum sunt din nou insarcinata, Slava Domnului si din nou este alaturi de mine Sfantul Efrem.

Sa traim cu credinta si sfintii in gandul si rugile noastre si pe toate le vom birui! Multumesc, Sfinte Efrem pentru tot binele adus in viata mea!

N.

Minunea 2:

Poate ca nu par minuni importante, dar absolut de fiecare data cand ii cer ajutorul in gand, doar o simpla pomenire si fraza, Sfantul Efrem ma ajuta sa gasesc lucrurile pierdute.

Timp de 2 saptamani mi-am pierdut lantisorul cu cruciulita de aur pe care il primisem de la soț la implinirea a 30 de ani, cu valoare sentimentala deosebita. L-am pierdut din cauza unei doamne de la cosmetica. Mi l-a desfacut pentru a-mi face o procedura faciala, dar fara sa-mi ceara acordul. Nu si-a dat seama, era obosita. Cand am plecat de la salon, nu mi-am dat seama ca l-am pierdut, nestiind ca a fost desfacut. Am stat fara el aproape 2 saptamani. Eram mahnita…tineam enorm la acel lant. Toti din jur imi spuneau sa sun la politie, sa denunt salonul caci sigur a fost furat. Insa eu, nu puteam suna la politie…aveam o liniste in suflet si nu stiam de unde. Ceva ma bloca sa ivesc un conflict. Dupa 2 saptamani de intrebari, ganduri, cautari, mi-am adus aminte de Sfantul Efrem si mi-am dat seama ca nu m-am rugat deloc pentru a-l gasi. I-am cerut Sfantului ajutorul, printr-un simplu gand…si ghiciti ce? In 2 ore de la ruga mi-am gasi lantisorul sub scaunul de la masina (desi-l cautasem super bine in toata masina de mai multe ori). Pentru mine a fost minune…

La fel si cu bratara cu cruciulita a fetitei. Imediat am gasit-o, dar numai dupa ce l-am pomenit in gand pe Sfant. La fel si cu cheia de la masina pierduta, fiind plecati cu masina in concediu si avand la noi doar 1 cheie. Dupa 2 zile de cautari prin hotel, disperati fiind, am gasit-o, la 1h dupa ruga catre Sfantul Efrem.

Multumesc, Sfinte Efrem pentru tot binele adus in viata mea!