N.: Pacea nu venise odata cu raspunsul!

Referitor la aparitia in vis o sa va povestec cum s-a intamplat. Dupa nastere copilul era un ingeras cuminte in spital inainte de externare, l-am vaccinat in spital cu BCG fix inainte sa ma externez. Nu degeaba se fac vaccinurile la externare. A devenit foarte agitat dupa, plangea mult, neconsolat, nu era deloc ok. Nu au avut si vaccinul de hepatita B si dupa o luna cand abia se linistise copilul l-am cumparat eu si l-am facut. Iadul s-a dezlantuit din nou de data asta si cu o raceala a lui. Dar din pacate nu am facut legatura atunci.

La 2 luni am cumparat vaccinul rotarix si infarix adus de medicul pediatru si am programat vaccinarea. In noaptea fix inainte de vaccinare desi credeam ca vaccinurile sunt bune si eficiente si nu faceam legatura cu starea lui de rau am simtit efectiv cum cineva incearca sa imi omoare copilul. Am plans toata noaptea si m-am rugat sa inteleg de unde vine starea de panica. A doua zi medicul a venit si i-am spus ca nu ma simt bine si ca m-am panicat fara motiv. A inceput sa pregateasca vaccinurile si cand sa le faca spune, nu le pot face ca nu a trecut o luna de la ultimul. Slava Domnului a fost in capul meu!

Le-am pus in frigider. Am plecat la mare si surpriza la intoarcere frigiderul deschis vaccinurile stricate si aruncate. Iar programez vaccinul si fix noaptea de dinainte panica, plans, jeleam copilul.
A doua zi vorbesc cu pediatrul si ii spun ca pana ma lamuresc care este faza amanam vaccinarea. Frica mare sa nu le fac frica mare sa le fac! Nu ma puteam decide care este mai mare!

Am citit tot ce exista pe piata pro si contra! Intrebat medici! Marturii! Clara treaba… efecte negative necuantificate asupra imunitatii! Dar frica de a nu le face nu disparea! Ma rog mult si Dumnezeu imi trimite raspunsul ca daca el ne-a creat clar murim cand trebuie si supravietuirea noastra nu depinde de un vaccin!
Pacea nu venise odata cu raspunsul!

Nopti de plans! Strigate de ajutor! Atata frica inculata de societate! Pana cand apare in vis intr-o noapte spre dimineata un preot inalt, slab cu parul negru intr-o lumina si imi spunea cu atata dragoste ca nu se va intampla nimic daca nu fac vaccinul! Mi-a adus Pacea! Din momentul ala m-am linistit! Nu va pot descrie starea cu care m-am trezit in cuvinte! Pluteam! Atata bucurie! Efectiv o stare nepamanteasca!

Nu am vrut sa ii povestec sotului pentru ca stiam ca va rade si voi pierde bucuria. Dar totusi nu am rezistat si am spus ca am visat un preot si ce mi-a spus. Nu am facut legatura cu Sfantul Efrem si am uitat visul.

Peste o luna am mers la Sinca Veche si in magazin tot nu ma dadeam iesita, vad o carte cu Sfantul Efrem marturii de minuni si o cumpar. O citesc pe nerasuflate si citind stiam ca Sfantul Efrem a venit si la mine in vis! Dar uitasem complet parca cineva se chinuia sa stearga tot!

Il intreb pe sot daca isi aminteste daca am visat si ce am zis ca am visat si ma ia la rost. Atunci, il rog pe Sfantul Efrem sa ma ajute sa imi amintesc. Ce rusine! Atata binecuvantare si eu sa uit tot!
In cateva minute imi amintesc tot, chipul, lumina, pacea, bucuria, toate vorbele! Era chipul din icoana dar viu! In carne si oase! Imi sun sotul si ii spun si lui sa imi confirme si el stia de data asta si spune ca da asa este! Slava Domnului! Slava Maicii Domnului! Slava Sfantului Efrem cel nou pentru mila, dragostea lor de oameni! Dumnezeu sa va binecuvinteze! Parintele despre care vorbeam este de la Schitul Maicii Domnului Portarita si Sfantul Gherasim din Kefalonia din Negresti, Cobadin Parintele Isaia.