Monica: Vreau sa va marturisesc ajutorul pe care….

Vreau sa va marturisesc ajutorul pe care Maicuta Domnului si Sfintii mei ocrotitori Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Parinte Arsenie Boca, Sfantul Ioan Rusul ,mi l-au dat: m-am inscris la facultate dupa o lunga perioada de la terminarea liceului si a altor cursuri, emotiva sunt de fel, dar trebuia sa sustin un interviu in fata unei comisii, asa ni s-a spus initial si aveam mari emotii, am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Nectarie si al Sfantului Efrem cel Nou 40 zile,m-am rugat si Maicutei Domnului sa ma ajute sa trec cu bine si sa nu ma pierd din cauza emotiilor ( trebuia sa ajung la o anumita ora, am o fetita de 1,7 ani pe care o adormisem si o lasam cu cineva, inainte sa plec s-a trezit, m-am rugat Sfintilor mei sa adoarma iarasi, altfel o lasam plangand, e foarte atasata de mine si sa ajung la timp sa nu intarzii,in final a adormit si am ajuns cu 2 min.inainte de ora stabilita).

Pana la urma interviul presupunea cateva intrebari ,dar in scris si era decat o doamna foarte draguta si blanda care ne-a incurajat. Datorita Sfintilor mei ocrotitori si Maicutei Domnului s-a intamplat asa si am trecut cu bine.

O alta minune a Sfantul Nectarie si a Sfantului Efrem cel Nou : decat ori se ivea drum prin Bucuresti treceam si pe la manastirea Radu Voda sa ne inchinam la moastele Sfantului Nectarie si ale Sfantului Efrem cel Nou, am adus pe fratele meu la aeroport si am trecut si pe la manastire , era duminica pe la pranz, era slujba la biserica, lume multa care astepta sa se inchine, era si cald ,fetita cea mica era obosita, nu aveam nici o sansa sa putem sta la rand sa ne inchinam la moaste. Eram trista, ca nu mai ajunsesem de mult , iar acum nu ne puteam inchina, am zis sa intram in biserica sa dam un acatist si sa luam lumanari. Am mers la parintele care era pe langa raclele su Sfintele moaste, am dat acatistul, ne-am miruit cu mir din candela si vroiam sa plecam, fetita cea mare m-a intrebat de ce nu ne inchinam si noi la Sfantului Nectarie pe care il iubeste mult si ea, atunci o doamna a luat-o langa dansa mai in fata, am intrebat daca putem sa stam si noi si ne-a dat voie, astfel Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou a mijlocit ca sa ne putem inchina si noi. De cate ori am vreo problema sau incep sa cad in deznadejde ma rog Sfintilor mei ocrototori si Maicutei Domnului si incep sa ma linistesc, zic ca nu ne lasa Dumnezeu ,trebuie doar sa ne rugam din suflet si toate se rezolva cu bine. Multumesc din suflet Maicutei Domnului si Sfintilor mei ocrotitori pentru ca ma ajuta pe mine pacatoasa. Slava Tie Doamne.