Monica: Am promis Sfantului Efrem cel Nou ca voi mărturisi ultima minune din viata noastră.

Am promis Sfantului Efrem cel Nou ca voi mărturisi ultima minune din viata noastră. Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural, iar Sfântul Efrem m-a ajutat sa se întâmple asta, deși am căzut puțin în deznădejde. Medicul meu mi-a spus ca sunt șanse 1 % sa nasc natural, datorita faptului ca avea cordonul de doua ori în jurul gatului și nici colul nu era deschis, deși trecusem de 41 săptămâni.

In ziua cand m-am internat medicul mi-a spus ca o sa incerce sa-mi provoace nasterea , desi nu-mi dadea sanse prea mari, dar in urma rugaciunilor catre Sfantul Efrem, Sfanta Irina, Maica Domnului si Sfantuo Nectarie in dimineata cand mi s-a provocat nasterea aveam colul deschis, cordonul era doar o singura data in jurul gatului si, astfel am reusit sa nasc natural fara sa am contractii foarte mari si am nascut si repede. Slava tie, Sfinte Parinte Efrem, Mare Facatorule de Minuni!

Sunt multe minuni pe care le-a facut in familia noastra(este si ocrotitorul casei) si nu pot decat sa-i multumesc! Mi-a auzit toate rugăciunile și mi-a fost alături ori de câte ori l-am chemat spre ajutor. Lucrurile pe care eu le credeam imposibile Sfantul Efrem le-a facut posibile! Rugați-vă cu toata inima si Sfantul va fi alaturi de voi! Multumesc Sfântul meu drag! Slava tie!