Mirela: Imi cer iertare Sfantului Efrem cel Nou ca am tot amanat sa marturisesc ajutorul primit.

Imi cer iertare Sfantului Efrem cel Nou ca am tot amanat sa marturisesc ajutorul primit. Stiu ca am primit ajutor stiut si nestiut. Veneam intr-o dimineata spre casa, dupa o tura de noapte obositoare si cand eram in apropierea blocului mi-am dat seama ca am uitat cheile la serviciu si nu era nimeni acasa. Sunt departe de serviciu, in alta localitate. Eram asa obosita si nu-mi venea sa cred ca nu pot intra in casa. M-am rugat Sfantului sa ma ajute sa gasesc usa deschisa, sa fi uitat baiatul meu sa inchida usa. M-am dus cu emotii pana la usa si am gasit-o intr-adevar deschisa. Am fost atat de bucuroasa! Nu dupa mult timp aceeasi situatie si iar l-am rugat pe Sfantul Efrem sa ma ajute. De data aceasta nu era usa deschisa. Eram tare necajita si am inceput sa incerc toate cheile care le aveam in geanta stiind ca nu pot sa deschid cu cheile de la alt apartament.

Aveam cheile de la apart cuiva plecat din tara. Si mare mirare a fost cand am vazut ca intra cheia si am deschis usor usa. Nu-mi venea sa cred, nu imi explicam. Pe urma mi-am dat seama ca era o cheie de la usa noastra pe care o avea si ea. Dar daca Sfantul nu m-ar fi indrumat sa incerc alte chei, eu stiind ca nu are cum sa se potriveasca, nu as fi stiut nicicum ca acolo e o cheie de-a noastra.

Sunt sigura ca au mai fost si alte situatii in care am primit ajutorul si fara sa stiu. Multumesc din suflet Sfantul nostru drag! Slava lui Dumnezeu intru toti sfintii Lui!