Mihaela: Scriu aceste rânduri pentru a mulțumi lui Dumnezeu..

Scriu aceste rânduri pentru a mulțumi lui Dumnezeu, Maicii Sfinte, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem și tuturor sfinților pentru ajutorul dat în fiecare clipă a vieții mele.
De când i-am cunoscut pe Sfântul Nectarie și pe Sfântul Efrem, toate problemele au început să-și găsească soluții. Aș vrea să vă spun mai multe despre ajutorul dat mie de Sfântul Efrem cel Nou. Îl chem în ajutor la cea mai mică problemă: când nu găsesc lucruri rătăcite, când conduc pe drumuri înghețate, la examenele copiilor, în boală și toate se rezolvă favorabil.

Ultimele dăți a fost cu o zi în urmă, când soțul meu a făcut febră, cu ajutorul Sfântului peste noapte totul a fost bine, fără a mai lua antitermice. Apoi, a venit în ajutorul băiatului, care a avut un examen greu, dar, fiind în examen, a văzut că unul dintre subiecte a fost rezolvat de el cu o zi înainte. Când am aflat asta, am știut sigur că a fost ajutorul Sfântului. Sunt atât de bucuroasă că am un așa sprijin! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a făcut cunoscuți sfinții Săi! Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrurile Tale!