Mihaela: M-am rugat și pentru rezolvarea problemelor de la serviciu.

Multumesc Domnului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie și tuturor sfinților care se roagă pentru noi și ne ajută neîncetat!

Zilele acestea au fost foarte grele pentru mama mea, care este și în vârstă și cu multe afecțiuni. Nu putea să respire, din cauza problemelor cardiace, la care s-au adăugat și alte probleme de sănătate. Nici nu a reusit să doarmă, din cauza diverselor dureri. Azi am găsit-o intr-o stare foarte rea și, pentru că eram obosită de la serviciu și din egoism, am ridicat tonul la ea și am intrebat-o de ce nu a rugat-o pe sora mea să o ducă ea la spital.

O, nemernica de mine! Am gresit, mi-am recunoscut greseala și m-am rugat cu lacrimi la Maica Domnului, sfantul Efrem cel Nou, la Sfantul Nectarie, la Sfantul Arsenie Boca, dar si la alți sfinti să mă ajute. Aproape in toate noptile ma trezesc si ma rog. Am promis sfantului Efrem, cu mai mult timp in urmă, că imi voi indeplini o fagaduintă față de el. Ajuta-ma sfinte, să o indeplinesc! Ajuta-ne, nu ne lăsa, nu ne lăsa! Asa se cantă acatistul său. Mărturisesc că mama se simte mult mai bine, poate respira, i s-au atenuat edemele de la picioare, nu mai are durerile pe care le-a avut., poate sta in picioare.

M-am rugat și pentru rezolvarea problemelor de la serviciu. Multumesc, sfinte drag, și te rog să nu ne parăsești pe noi, păcătoșii! Te rugăm , dă-le grabnicul tău ajutor tuturor celor aflați pe patul suferinței și tuturor celor în nevoi!”