Mihaela: Imi doresc sa ne mai ajute in niste probleme pe care le avem si nadajduim la acesti doi Sfinti dragi sa mijloceasca catre Bunul Dumnezeu.

Ne-a ajutat pe mine si familia mea in diverse treburi casnice care nu aveau rezolvare, chiar nu se gasea rezolvare; au ajutat-o pe soacra mea care sufera de o forma de Alzheimer sa fie internata la un centru de batrani unde tot asa nu gasisem loc, ne-au ajutat sa renuntam la o masina care pur si simplu statea in parcare nemiscata, m-au ajutat pe mine la serviciu si in viata personala, mi-au adus oameni potriviti la momentul potrivit pentru a-mi da un sfat sau a ma ghida la nevoia grea care ma incerca, m-au ajutat in aflarea unor vesti bune a unor analize pe care le asteptam cu sufletul la gura, mai pot sa zic ca a “imblanzit” inima unei doctorite mai severe cu care aveam de a face, m-au ajutat sa ma spovedesc si impartasesc cand aveam o stare generala foarte proasta si saptamana trecuta am primit de la Manastirea Sfantului Nectarie din Eghina ulei sfintit si niste iconite insotite de o scrisoare de incurajare.
Imi doresc sa ne mai ajute in niste probleme pe care le avem si nadajduim la acesti doi Sfinti dragi sa mijloceasca catre Bunul Dumnezeu.
Rugati-va Maicii Domnului, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie si tuturor Sfintilor in orice problema veti avea, cu credinta si cu luare aminte. Sa aveti parte numai de binecuvantari.