Mihaela: Doamne ajuta, am promis Sfantului Efrem ca o sa vorbesc despre el.

Doamne ajuta, am promis Sfantului Efrem ca o sa vorbesc despre el. Am nascut o fetita in 2018 cu o problema la nastere destul de grava de care nu stiam nimic inainte. O masa tumorale benigna in zona coxicului( terminarea colonnes vertebrale), un chist de 7 cm exterios si 7 interior. Sfantul Efrem si Maica Maria ne-a indreptat pasii ca sa i se puna corect diagnostics iar operatia à urmat imediat. Nu il cunosteam pe Sfant, in urma unei cautari pe internet, am gasit o mamica cu aceeasi problema cu fata ei care m-a indrumat sa ma rog Sfantului. Din acel moment, eu l-am descoperit si minuniile nu au incetat sa se opreasca nici in ziua de astazi. A fost supravegheata timp de 3 ani de zile, pentru o eventuala récidiva dar eu am stiut din prima clipa ca el este cu noi si nimic nu se poate intampla. L-am vizitat de 2 ori in Grecia si i-am multumit ptr toate cate ne-a binecuvantat. Astazi, fetita mea, este minunata,un copil normal, o binecuvantare de la el.
De un an de zile eu incerc sa intru intr-o scoala de ingrijire de copii( in Franta), sfantul à lucrat si am o atragere ca locul meu este in ajutorul copiilor bolnavi si à parintilor in sustinerra lor. Anul trecut nu am reusit, iar anul acesta am incercat din nou, ptr ca dorinta este mereu vie. Mi-am pierdut speranta de multe ori ca eu nu am sansa sa intru, m-am rugat Sfantului sa ma ajute si i-am promis ca eu daca am sansa sa intru, el ma ghidat si mi-a aratat ça locul meu este acolo( lucrand in comert timp de 7 anii).
Ieri am aflat ça sunt acceptata la 9 scoli, scoli medicale. Am promis ça o sa ii marturisesc toate minuniile cu care ne-a binecuvantat. Este sfantul nostru iubit, aparatorul nostru, are mereu grija de noi, de fiecare data cand am fost in deznadejde, el à fost langa mine. Rugati-va neincetat, Sfantul face minuni. Va multumesc.