Mihaela: Anul acesta am avut mai multe obstacole sa le zic asa, printre care…

Anul acesta am avut mai multe obstacole sa le zic asa, printre care, la locul de munca, dar rugandu-ma la Sfantul Efrem cel nou si Sfantul Nectarie am primit ajutor in rezolvarea unui aspect foarte important pentru viata mea si linistea sufletului meu. Pana si sotul meu a simtit ca unele lucruri se indreptau de la sine la serviciul sau, dupa ce ne indreptam privirea si mainile la rugaciune catre Sfant.
Un alt ajutor a fost sa ma casatoresc anul acesta, fiindca aceasta nunta a fost planuita anul trecut. Avand in vedere situatia actuala nu mai aveam nici o speranta, dar rugandu-ma cu lacrimi mi s-a indeplinit dorinta de a face cununiile, cea civila si cea religioasa. Am trecut cu vederea ca multe persoane m-au descurajat, Le-am iertat in sinea mea fiindca nu erau in situatia mea si fiecare observa situatia din unghiul sau. Sfantul mi-a calauzit pasii facandu-ma puternica si am dus pana la capat (ca o paranteza : in fata lui Dumnezeu in genunchi, in fata oamenilor in picioare). Un alt ajutor a fost dupa un accident de masina vara aceasta, domnul respectiv si-a marturisit greseala si ne-a dat asigurarea pentru a ne reface masina.

Pot continua in a spune ca acest Sfant m-a indepartat si de niste persoane care in final nu s-au dovedit a fi persoane de incredere. E valabil pentru noi toti, faptul ca acest sfant ne-a ajutat si fara ca sa ne dam seama ,”pe multi i-ai ajutat,aratandu-te lor, dar si pe multi i-ai ajutat fara ca ei sa stie de unde le vine ajutorul”. Aduc multumiri si slava Domnului ceresc fiindca ni i-a dat spre sprijin si ajutor impreuna cu alti sfinti dragi la care m-am rugat: Sf Cuvioasa Parascheva,Sf. Arsenie Boca, Sf. Spiridon si Maicii Domnului.