Marius: Vreau sa revin si eu cu unele din multele minuni pe care le-a facut Sfantul Efrem Cel Nou si Sfantul Nectarie alaturi de Sfantul Ioan Botezatorul pentru familia mea.

Vreau sa revin si eu cu unele din multele minuni pe care le-a facut Sfantul Efrem Cel Nou si Sfantul Nectarie alaturi de Sfantul Ioan Botezatorul pentru familia mea. Am 3 baietei Ionut, Efrem, Nectarie. Efrem s-a nascut cu spina bifida menigogel ne-am rugat Domnului prin Sfantul Efrem si Maicii Domnului iar copilul a trecut cu bine peste operatie si este un copil binecuvantat, are trei anisori si s-a recuperat aproape in totalitate. L-am rugat pe Sfantul Efrem si pentru actualul loc de munca si la toate examenele la care am participat de cand am aflat de catre acest Sfant, si in toate problemele aparute si m-a ajutat necontenit . Nu ezitati sa ii chemati pe sfinti in ajutor ori de cate ori aveti nevoie si pe Maica Domnului care este intotdeauna cu noi.
Noi simtim de fiecare data ajutorul lui Dumnezeu doar trebuie sa credem si Sfantul Ioan Botezatorul si Sfantul Nectarie ne vin de fiecare data in ajutor. Familia noastra are mare evlavie la acesti Sfinti. Am promis Sfintilor nostri dragi ca o a spun cateva din minunile pe care le-au facut. Mare este Dumnezeu alaturi de Sfintii lui. Nu va fie frica sa va marturisiti credinta deoarece doar acesta ne-a ramas in aceste vremuri tulburi.