Marinela: Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si Sfantului Efrem cel Nou pentru ajutorul primit.

Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si Sfantului Efrem cel Nou pentru ajutorul primit. In urma unui control al copilului a fost descoperit un vas de sange spart si un lichid ce prevestea o operatie, daca in urma tratamentului nu se reabsoarbe. Dupa mai multe analize situatia era la fel. Am hotarat sa merge in Grecia la doctorul sufletelor noastre Sfantul Efrem cel Nou sa ne rugam pentru sanatatea lui. Am ajuns noaptea in fata manastrii din Nea Makri si am hotarat sa dormim in masina pana dimineata la deschidere. Am atipit strigandul si rugantul pe Sfantul sa nu ne lase. Am visat cum copilului i-se scurgea acel lichid sub forma unor boabe de orz.

Dimineata am mers la Sfantul Efrem si l-am rugat cu lacrimi fierbinti sa nu ne lase nici de data asta, ( spun asta deoarece Sfantul ne-a ajutat de foarte multe ori) si sa fie alaturi de noi acum in februarie cand urma operatia.

Luni la control doctorul a spus ca situatia este sub control si ca nu are ce opera, totul era limpede si bine. Slava Tie Doamne pentru Sfantul minunat pe care ni l-ai dat noua pacatosii. Credeti, rugativa si raspanditii minunile Sfantul Efrem cel Nou atat de grabnic ajutator si facator de minuni. Slava Celui Ce ti-a daruit putere, Slava Celui Ce ti-a daruit harul tamaduirilor, Slava Celui Care da tuturor tamaduiti prin tine. Amin