Marina: As vrea sa mai relatez o minune haioasa, care s-a intamplat fix aseara.

Acum mai bine de aproape jumatate de an am pierdut, la birou, o bratara originala de la ceas ( de la un apple watch, care este si destul de scumpa ). In tot acest timp m-am plans colegilor de birou ( in numar de 2 persoane ) ca nu reusesc sa gasesc aceasta bratara.
Intre timp, am reusit sa o conving pe colega de birou sa mergem impreuna la Manastirea Radu Voda din Bucuresti, unde sunt moastele Sfantul Efrem cel Nou si ale Sfantului Nectarie ( am mai avut 2 tentative esuate de a merge impreuna ).
Dupa aceasta vizita la sfinti, cand am ajuns seara acasa, am luat o geanta nefolosita de jumatate de an ca sa o folosesc a doua zi la birou si in ea am gasit cureaua de ceas buclucasa.
Revenind a doua zi la birou si relatand colegei cele intamplate, ea imi zice: „Dar stii ca m-am rugat sa-ti gasesti cureaua? pentru ca tot vedeam ca intrebi de ea si ma simteam si incepusem sa ma simt eu vinovata.” Va dati seama ca nu m-am gandit ca au luat-o colegii de birou ci doar ca o fi cazut printr-o cutie si s-a pierdut.
Este uimitor cum Sfintii te asculta imediat si indeplinesc pana si cele mai mici dorinte. Nu m-as fi rugat pentru asa ceva niciodata, dar aceasta minune m-a incredintat a nu stiu cata oara ca Sfintii ne ajuta!
Slava lui Dumnezeu si Maicutei Domnului cat si Sfintilor Efrem cel Nou si Nectarie!