Maria: Revin cu o minune incredibila pe care a facut o Sfantul Efrem, Fecioara Maria si Sfantul Nectarie.

Revin cu o minune incredibila pe care a facut o Sfantul Efrem, Fecioara Maria si Sfantul Nectarie. Mi-am dorit foarte mult sa imi gasesc ceva de lucru in domeniul meu, al educatiei. Intr-o zi am iesit in parc cu baietelul meu si m-am intalnit cu bunica unui copil cu autism, ( copil de varsta copilului meu). Bunica mi a spus trista situatia baiatului si mi-a spus ca nu e din oras si ca vine la terapie, doar ca a ajuns mai devreme si mai sta in parc.

I-am spus ca totul va fi bine si sa se roage la Sfantul Efrem, acatistul pentru copii. Dupa 3 zile am vazut ca la centrul unde mergea bunica cu nepotul se cauta Loc de munca. Am depus CV fara sa am vreo speranta si am fost sunata si chiar am inceput sa lucrez acolo.
Totodata acolo am intalnit o colega care mi – a spus unde lucreaza sotul ei si l-a ajutat si pe sotul meu sa isi schimbe locul de munca. Sotul meu a citit mult timp rugaciunea scurta a Sfantului Efrem pentru un loc de munca. Ii multumesc Sfantului Efrem pentru aceasta minune directa ce a facut-o pentru noi si familia noastra.

Totodata toata vara m-am rugat pentru baiatul meu, sa nu mai faca convulsie febrila, sa inceapa sa vorbeasca, sa nu mai tresara prin somn si toate a este lucruri s-au rezolvat.
Dumnezeu este doar Iubire. Rugati-va neincetat! Dumnezeu lucreaza prin oameni.