Maria: In primul rând vreau sa ii multumesc Sfântului Efrem cel nou pentru tot ajutorul care mi l-a dat.

In primul rând vreau sa ii multumesc Sfântului Efrem cel nou pentru tot ajutorul care mi l-a dat. Ma numesc Maria și vreau sa va mărturisesc una dintr-e minunile care le-a făcut Sfântul cu mine. Eram insarcinata in luna a-3-a când m-am dus la ecografie si Dna ginecolog mi-a spus o veste buna ca o sa am un băiețel dar in uterul meu am o brida amniotica care nu poate sa se dezvolte bine o mâna sau un picior sau sa iasă cu o malformație la fata. Eu atunci când mi-a zis nu am realizat prea bine și am zis lăsați Dna doctor ca Dumnezeu e mare!

Eu după ce am ajuns acasă m-am documentat de pe net ce înseamnă aia brida amniotica ca nu știam. Prea bine ce însemna și după ce m-am documentat m-am îngrijorat puțin și am început sa fac acatistul Sfântului Efrem cel nou sa ma dau cu ulei Sfințit pe burta și i-am promis Sfântului va dacă ma ajuta sa dispară brida aceea sa nu se mai vadă la a doua ecografie am sa i pun băiețelului numele Efrem.

Ajutorul Sfântului a venit degrabă cum m-am rugat la el și după ce m-am spovedit și m-am împărtășit la doua săptămâni la următoarea ecografie brida amniotica dispăruse nu se mai vedea nimic și copilul era complet sănătos. Si acum dam slaba lui Dumnezeu și Maicii Domnului și Sfântului Efrem Pentru tot ajutorul dat. Rugativa Sfântului Efrem toti care doriți ajutor sa va ajute.