Maria: Mulțumesc Doamne din inima, Sfânta Fecioara și Sfinte Mare Mucenice Efreme pentru aceasta mare minune!

Doresc sa mărturisesc, azi in mare zi de sărbătoare, minunea înfăptuită de Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou. Am relatat in urma cu aproximativ 3 săptămâni, întâmplarea cu sora mea, ajunsă la urgentă cu puls 220 datorita unei crize de tahicardie.

Azi, vreau sa dau slava bunului Dumnezeu, Maicii Domnului și Sfântului Efrem, pentru faptul ca sora mea, in urma cu 2 zile a fost supusa unei intervenți ( ablație), pentru tratarea acestei boli pe care o are din naștere și pentru care a urmat un tratament medicamentos timp de peste 20 de ani! Pentru aceasta intervenție, i s-a impus oprirea pastilelor cu 48 de ore înainte de spitalizare. Eram convinsă ca nu v-a rezista și ca va face din nou o criza, dat fiind faptul, ca nu a intrerupt tratamentul timp de 20 de ani! Dar, spre surprinderea mea nu a fost așa, Sfântul Efrem a fost cu noi și de aceasta data!

Menționez, ca sora mea are sub 30 de ani și intervenția a fost una dificila, derulata pe parcursul mai multor ore! Însă rezultatul a fost unul satisfăcător și de ieri sora mea, nu mai urmează nici un tratament medicamentos pentru tahicardie!

Mulțumesc Doamne din inima, Sfânta Fecioara și Sfinte Mare Mucenice Efreme pentru aceasta mare minune!

Bunul Dumnezeu sa va binecuvânteze și sa va dea cele necesare tuturor! Aveți încredere și rugați-va cu nădejde, Sfantul Efrem este într-adevăr mare făcător de minuni! Slava ție Doamne, ca ne-ai daruit noua pe Sfântul Efrem spre alinarea, tămăduirea și îndreptarea multora. În vecii vecilor să fie slăvit numele Său, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin”