Maria: Ma numesc Maria, l-am cunoscut pe Sfantul Efrem cel Nou in anul 2013 ..

Ma numesc Maria, l-am cunoscut pe Sfantul Efrem cel Nou in anul 2013 cand o prietena mi-a imprumutat o carte cu viata, acatistul, paraclistul, minuni in Romania si mi-a supus sa o citesc ca este un grabnic ajutator. Am inceput sa fac acatistul paraclistul si multe rugaciuni cand am inceput il simteam mereu ca este linga mine si o liniste sufleteasca si trupeasca ma cuprindea. L-am rugat daca nu pot sa ajung la Manastirea lui sa ingenunchez in fata sfintelor moaste sa-i multumesc pentru ca este mereu alaturi.

Nu dupa mult timp fiind la Sfanta Biserica, o prietena mi-a spus ca o prietena de-a ei va merge intr-un perelinaj in Grecia la Sfantul Efrem cel nou, Sfantul Nectarie, Sfantul Siridon etc. Am mers la ea si am rugat-o sa-mi aduca si mie ceva de la Sfant , iar Sfantul mi-a trimis mult mai mult, ulei sfintit, mir, medalioane sub forma unei carti, cand deschizi cartea e Sfantul Efrem cu Maicuta Macaria ,pentru toata familia, icoana Sfantului Efrem, aghiazma, o bucatica de prescure. La doua saptamani am gasit in Sfanta Biserica, carti ale Sfantului Efrem cu viata, minunile, acatistul si paraclistul si rugaciuni catre Sfantul Efrem cel nou, iar de atunci mereu ma rog Sfantului pentru copilasii mei, pentru familia mea si pentru mine pacatoasa iar Sfantul mereu imi rasunde la rugaciuni si minunile nu ai incetat.

Ii mulltumesc din adancul inimii si al sufletului eu pacatoasa Sfantului Efrem nu-mi ajunge toata viata pentru ai multumi pentru ca este mereu linga noi ne ajuta ne ocroteste ne asculta rugacinile pentru copilasii mei pentru familia mea si pentru mine pacatoasa. Iti mulltumesc din adancul inimii si al sufletului eu pacatoasa Sfinte Mare Mucenic EFREM cel nou mare facator de minuni mare tamaduitor de multe feluri de boli. Rugati-và Sfantului EFREM cel nou ca este un grabnic ajutator.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *