Maria: Astazi trebuie sa marturisesc din nou ajutorul venit din partea Sfantului meu drag pe care l-am cunoscut cam acum 8 ani de zile.

Astazi trebuie sa marturisesc din nou ajutorul venit din partea Sfantului meu drag pe care l-am cunoscut cam acum 8 ani de zile. In tot acest timp nu m-a lasat niciodata! Mereu m-am simtit protejata doar gandindu-ma la el! Acum 2 luni de zile baiatul meu si-a dat demisia de la locul de munca in urma unor discutii mai sprinse cu seful lui, si cum nu era prima data cand se intampla acest lucru, nu a vrut sa se ajunga la alte lucruri mai grave si a preferat sa plece el. Bineinteles ca m-am ingrijorat pentru ca nu avea un alt loc de munca unde sa mearga, deabia se casatorise si nu vroiam sa aiba discuti in casa.
Dar sotia lui l-a sprijinit tare mult pentru ca stia cum era situatia acolo. Am inceput sa citesc Acatistul Maicii Domnului grabnic ajutatoare, dar mereu ma rugam si la Sfantul Efrem si la Sfanta Parascheva. Intr-o zi pe aceasta pagina dedicata Sfantului apare o marturisire a unei persone care mi-a atras mai mult atentia: era vorba de o persoana care la fel ca mine are evlavie la Sfantul Efrem dar care a a citit si o rugaciune mult folositoare care Maica Domnului.
,,Iata indicatiile si textul rugaciunii: rugaciune mai puternica decat rugaciunea Maicii Domnului nu exista. Se citeste mai ales pentru implinirea dorintelor si pentru indepartarea necazurilor. Rosteste aceasta rugaciune de 3 ori pe zi,3 zile de marti la rand avand in fata icoana Sfintei Fecioare si o lumanare sfintita aprinsa. Asadar apleacate in fata icoanei Sfintei Fecioare si roaga-te astfel: SFANTA MARIA ,ma indrept plin de incredere care tine cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma voi asculta in necazul meu si ma voi sprijini cand imi este greu.Spre a-ti arata recunostinta mea iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa aduci liniste in tristetea si durerile mele. In numele negativi rugaciuni si bucuriei care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost MANTUITORULUI lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inima ,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).
Te implor Ajutatoarea celor aflati in suferinta infrange orice greutati precum ai infrant orice primejdii ai intampinat ! In numele TATALUI,al FIULUI si al SFANTULUI DUH AMIN! „
Aceasta rugaciune am citit-o si eu timp de 3 saptamani in zilele de marti dar am citit si 40 de zile Acatistul Maicii Domnului grabnic ajutatoare. A doua zi dupa ce.am terminat cele 40 de acatiste baiatul meu a primit confirmare pentru un alt loc de munca.
Nimic nu este intamplator! Datorita dragostei mele pentru Sfantul Efrem ma aflam pe aceasta pagina unde am gasit aceasta rugaciune! Slava lui Dumnezeu, Maicii Sale care ne este grabnica ajutatoare ,Sfintei Parascheva si Sfantului Efrem Cel Nou pentru tot ajutorul primit!