Manuela: Sfantul Efrem cel Nou este unul din sfintii la care am mare evlavie

Sfantul Efrem cel Nou este unul din sfintii la care am mare evlavie, mi-a fost grabnic ajutator in multe momente ale vietii, dar doua dintre ele au fost adevarate minuni. Am aflat cu mare tristete ca unul din nepoteii mei, de 6 anisori, a fost diagnosticat cu leucemie. O veste foarte trista. Familia trimitea analizele in tari precum Austria, S.U.A, Turcia, sa vada unde ar fi mai bine sa-l duca pentru tratament.

Eu m-am simtit neputincioasa, nestiind cum sa-i ajut si singurul ajutor a fost sa merg la biserica mea draga, care poarta numele Sf. Mare Mucenic Efrem cel Nou si sa ma rog sfantului si Maicii Domnului sa faca o minune, s-a rugat si preotul si la nici o luna de la diagnostic analizele au iesit foarte bune, toti doctorii s-au mirat de un asemenea rezultat, in conditiile in care copilul ajunsese la spital cu hemoglobina 4.

A doua minune a Sfantului Efrem a fost cand mama mea s-a imbolnavit de covid, pariintii mei fiind in varsta, m-am rugat ca macar tatal meu sa scape, el avand mai multe boli si asa ceva l-ar fi rapus. M-am rugat Sfantului Efrem si Maicii Domnului si tuturor sfintilor sa faca o minune ca tatal meu sa nu ia boala, dar fiind in aceeasi casa ar fi fost cam imposibil. In cele din urma tatal meu a avut episoade de voma repetate si nu am mai putut sa-l tinem acasa, a trebuit internat, acolo, in urma testului s-a constatat ca are covid si abea atunci am realizat minunea, parintii mei au avut forme usoare de covid, mama mea o slabiciune destul de mare, iar tatal meu doar varsaturi, plamanii si alte organe nu le-au fost afectate.

Multumesc Sfantului meu drag Efrem cel Nou, multumesc Maicii Sfinte si tuturor sfintilor pentru tot ajutorul ca mult poate rugaciunea spusa cu credinta si nadejde.