Manuela: Mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou, Maicii Domnului, Sfântului Andrei,Sfântului Ioan Botezătorul că au vindecat copilul nostru de 1 an și 9 luni.

Mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou, Maicii Domnului, Sfântului Andrei,Sfântului Ioan Botezătorul că au vindecat copilul nostru de 1 an și 9 luni.

In urma cu 4zile băiețelul a răcit, după două zile ne arată că în doare capul la spate și la tâmplă. Urmatoarea zi a trebuit sa mergem la Urgente deoarece plângea necontrolat și era agitat. Acolo i-au verificat urechile, crezând că are otita din cauza răcelii, însă nu a fost așa. Baietelul tot avea dureri in special când alerga sau mișcă capul mai tare. Deja eram foarte speriata deoarece medicul pediatru ne a spus sa nu stăm acasă cu un copil cu durere de cap,că ar trebui sa i facem RMN. In toate aceste zile m-am rugat Sfântului Efrem cel Nou, Maicii Domnului, Sfântului Andrei și Sfântului Ioan Botezătorul pentru a vindeca băiețelul meu fara sa fim nevoiți să facem RMN și alte investigatii și minunea s a întâmplat căci azi toată ziua a fost in regula, nu a arătat că îl doare capul multumesc sfinților mei dragi pentru ajutor și îi rog să mă ierte că nu acord importanta cuvenita rugăciunii. Toata nădejdea mea este la Dumnezeu și sfinții Lui, fara ei eram din nou victima sigura a depresiei. Rugati-va neîncetat caci toate sunt cu putință la Dumnezeu!