Madalina: Vreau sa mărturisesc si eu minunea facuta de Sfântul Efrem cel Nou cu familia mea.

Vreau sa mărturisesc si eu minunea facuta de Sfântul Efrem cel Nou cu familia mea. Cumnata mea urma sa nască si am zis sa caut ceva rugaciuni pe telefon pentru naștere ușoară(a fost o naștere ușoară fara complicații) si mi-a deschis acatistul Sfântului Efrem cel Nou, l-am citit si mi-a placut foarte mult de acest Sfant de care auzisem dar nu-i cunoșteam viața sau minunile, dupa ce am citit acatistul mi-a ramas gandul la acest Sfant asa ca m-am hotarat sa citesc acatistul timp de 40 zile cu speranța ca poate va vrea Sfântul sa mai avem si noi un copil, tin sa precizez ca posibilitatea de a naște copii este de 1% asa ca am adoptat o fetiță (minunea noastră) care s-a dovedit a avea probleme la inimioara si de unde parca nu se mai terminau problemele si ratele.

In speranța mea ca Sfântul Efrem o sa ne ajute si noua pacatosii, c-am pe la jumătatea celor 40 de zile de citit acatistul, fiind pe la mama in vizită imi zice fratele meu ca el s-a gandit si ca vrea sa mergem a doua zi la banca sa ne achite ratele la apartament ca sa ne putem ocupa exclusiv de fetiță, pe care o iubește toată lumea infinit. Pot sa va zic ca am fost total șocată fara a-mi imagina vreodată asa ajutor venit brusc. Am fost a doua zi la banca si pot sa va zic ca in 5 minute s-au rezolvat toate actele(schimburi valutare, transfer, accept).

Am simțit că totul a fost doar datorita mijlocirii Sfântul Efrem care a stiut ce este mai bine pentru noi si pentru fetița noastră, iar daca este voința Domnului sa ne mai dea un copilaș ii vom da Slava Lui Dumnezeu pentru toate. Mulțumesc Sfântul Efrem cel Nou pentru mijlocirea lui si pentru ca sfintii ne ofera ceea ce ne este de folos la momentul potrivit. Slava lui Dumnezeu pentru toate!