Madalina: Ma numesc Ana-Maria si vreau sa va povestesc despre minunea facuta cu mine de catre Sfantul Efrem

Doamne ajuta! Ma numesc Ana-Maria si vreau sa va povestesc despre minunea facuta cu mine de catre Sfantul Efrem, noi cautam disperati o casa sa ne mutam si cumatra mea stia asta, a venit intr-o zi cu icoana Sf Efrem cel Nou si a spus ca sa nu ne temem. Anul trecut a trebuit sa ne mutam din vechia casa, deoarece am vrut o casa mai mare pentru copilasi. Am gasit o agentie care ne dadea o casa perfecta, dar trebuia sa ne faca contractul de casa peste aproximativ o luna, cand se intoarcea propritarul casei din vacanta. Ne mutasem in noua casa,a trecut si luna, dar cand a venit proprietarul sa vorbeasca cu noi a ramas surprins sa vada ca am copii, imediat s-a intors la 180° si a spus ca a vandut casa si trebuie sa plecam neaparat de acolo.

Sotul meu a cautat tot orasul alta casa, a intrebat peste tot dar nu e usor sa gasesti casa spatioasa de la o zi la alta. Pe 7 ianuarie, de sfantul Ioan mi-am propus sa duc copilasii la biserica sa ii impartasesc, dar sotul m-a anuntat ca vrea patronul de casa sa vina la noi sa vobim, insa eu eram singura cu copii, el fiind la munca. Voia neaparat in dimineata aceea, m-am rugat la Dumnezeu sa nu vina nervos si sa ma duc linistita la biserica, aveam si frica in mine pt ca nu stiam ce va face, imi spuse ultima data ca stam abuziv in casa lui. L-am asteptat jumatate de ora pana la 10.30 si am plecat, vazand ca nu mai ajunge. M-am bucurat mult cand am vazut ca am scapat, nu intelegeam de ce nu a mai venit, pana la urma.

Am mers la biserca, am impartasit copii si spre seara am aflat de ce nu a mai venit, pt ca in drum spre mine a facut accident cu masina si era in spital. Eu cred ca a fost o minune pt ca sigur avea ganduri urate aspura mea, ultima data ma umilise si s-a purtat urat tare cu mine. Acum stiu ca sfantul Efrem este aparatorul meu si al familiei mele si ii sunt recunoscatoare. Stiu ca ne va ajuta sa gasim si o alta casa pt ca de acum nu cred ca ne va mai sili sa plecam, o sa astepte cu rabdare.