Madalina: Incep povestea mea prin a-mi cere iertare Sfantului Efrem pentru ca nu l-am mentionat pana acum in relatarile mele despre minunile traite.

Incep povestea mea prin a-mi cere iertare Sfantului Efrem pentru ca nu l-am mentionat pana acum in relatarile mele despre minunile traite. Povestea mea a inceput acum 6 ani, cand am aflat ca sunt insarcinata. Cu zambetul pe buze am plecat la primul control ginecologic, zambet ce avea sa se transforme intr-o clipa in lacrimi de durere. Am aflat ca aveam o malformatie la uter si nu puteam tine sarcina.

Pentru a-mi alina durerea, sotul meu a decis sa ma duca la moastele Sfantului Mina pentru a-i cere ajutorul in ceea ce priveste pastrarea sarcinii. Ajutorul nu a intarziat sa apara. Seara am adormit si sfantul mi-a aparut in vis. Ii povesteam ceea ce mi se intamplase la spital dar nu vorbea cu mine. La un moment dat am zarit in spatele lui o fetita imbracata intr-o rochita alba.

L-am intrebat cine este fetita si uitandu-se la mine mi-a zis:”Nu o recunosti? Este fetita ta, las o sa traiasca!”

M-am trezit speriata dar in acelasi timp foarte fericita. Urmatorul control a decurs foarte bine, malformatia disparuse si ma puteam bucura in sfarsit de sarcina. Fiind ocupata cu grijile lumesti am cam neglijat rugaciunea si lucrurile au luat o alta directie. La 4 luni de sarcina mi s-a confirmat ca este o fetita dar , are spina bifida, o malformatie la coloana.

Atunci am simtit cea mai mare durere din viata mea! Am reluat rugaciunea, asa cunoscandu-i pe Sfantul Nectarie si pe Sfantul Efrem. O luna jumate, pana trebuia sa primesc diagnosticul final , m-am rugat insistent. Sfintii mi-au vindecat bebelusul ajutandu-ma sa il nasc si foarte usor si sa faca din nastere cea mai frumoasa experienta! Va multumesc, sfintii mei dragi si stiu ca o sa aveti in continuare grija de familia mea si de mine!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *