Madalina: Eu si sotul ne dorim foarte mult un copilas si i-am promis Sfantului meu drag ca ii vom pune numele lui.

Ii multumesc Sfantului Efrem cel Nou, Sfintei Cuvioase Paraschiva, Sfantului Ierarh Spiridon, Sfantului Nectarie, Maicii Domnului si tuturor Sfintilor care au mijlocit Tatalui Ceresc pentru mine si familia mea, si ii rog sa ma ierte ca mereu am amanat sa spun si altora minunile facute pentru noi.

De aproape un an l-am descoperit pe Sfantul Efrem cel nou si de atunci ma rog neincetat lui, pentru ca problemele nu inceteaza sa apara. Ii multumesc pentru ca fratele meu a reusit sa imi inapoieze o suma considerabila de bani data in imprumut de 2 ani, eu ajungand la mijloc intre el si sotul meu, la mari certuri aproape divort. Ii multumesc ca suntem bine acum in privinta asta. Ii multumesc pentru ca in urma unei pierderi de bani de fratele meu(la pacanele) a spus ca se omoara, dar am reusit cu ajutorul Sfantului sa il linistesc.

Ii multumesc ca a ajutat-o pe sora mea fiind mai emotiva sa ia permisul de conducere, sa ia examenul de bacalaureat, si sa intre la facultate desi media nu era foarte mare. Sunt multe pentru care sa ii multumesc, si il rog in continuare sa ne ajute pentru ca inca avem multe probleme cu fratele meu. Eu si sotul ne dorim foarte mult un copilas si i-am promis Sfantului meu drag ca ii vom pune numele lui. Iti multumesc Sfinte Parinte Efrem cel nou pentru tot, sa ma ierti cand uit sa ma rog Tie, si te rog sa nu ne lasi la greu ca mare nevoie avem de Tine ca mijlocitor la Tatal Ceresc.