Madalin: Il iubesc neconditionat pe Sfantul Efrem cel Nou…

Il iubesc neconditionat pe Sfantul Efrem cel Nou si vreau sa ii multumesc pentru nenumaratele minuni cu care m-a binecuvantat. Cel mare mare ajutor l-am primit anul trecut. Am tinut acatistul 40 de zile pentru ca nu stiam pe ce drum al vietii sa ma indrept si in exact in ultima zi am fost sunat pentru in loc de munca intr-un loc de basm. Ultima minune a avut loc chiar astazi. Azi noapte am avut un vis urat si astazi de dimineata dupa ce am dat drumul la masina de spalat am observat ca nu mai merge din cauza unei erori. Am sunat la magazinul la care am garantia, dar nu am putut fi ajutat. Mi-am adus aminte ca Sfantul Efrem ajuta foarte mult atunci cand avem probleme cu aparatele electrocasnice. Am facut sfanta cruce cu ulei de la Nea Makri pe laturile masinii de spalat si am pus icoana sfantului deasupra. Imediat dupa aceea masina a pornit si nu a mai fost nevoie de nici o interventie.

Pana la urma nu exista sfant in care sa crezi, sa ii faci acatistul 40 de zile, sa ti post si sa nu te ajute indiferent de problema. La Bunul Dumnezeu nu exista ceva imposibil. Deobicei daca am mare nevoie de ajutor divin, imi place sa promit ceva la schimb. Ascultandu-l de multe ori pe parintele Calistrat, am primit un sfat foarte bun. Una din manierele de a rasplati ajutorul primit de la sfinti, este sa ajuti la pictarea lor in biserici. Pentru inceput o sa ajut la pictarea Sfintilor Efrem cel Nou de la Nea Makri, dar si a Sfantului Nectarie intr-o biserica noua pe care o iubesc foarte mult. Este un indemn pentru toti credinciosii care au posibilitate. Este suficient numai sa povestiti la toti cunoscutii de ajutotul primit si sa ii indemnati si pe alti oameni aflati in moment de incercare sa apeleze la ajutorul sfintilor.

Pana la urma si cei care nu cred, nu au nimic de pierdut. Cu siguranta cand vor vedea puterea infinita a divinitatii, se vor intoarce si ei la credinta. Va doresc sarbatori binecuvantate cu dragoste si lumina divina.