M. : Lăudat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi !

Bună dimineața ! Lăudat este Bunul Dumnezeu întru Sfinții Săi ! Se spune ca Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător se mai numește și fulger deoarece in anumite situații ajută imediat. Ei bine cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Măicuței Domnului, fiica mea Efremia a avut parte de ajutorul Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător, imediat.
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu ,al Măicuței Domnului a Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător și a tuturor Sfinților, fiind noi la Nea Makri la Sfantul, Mănăstire a Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător, ne doream foarte mult ca fiica mea sa se atingă de copacul sfințit unde a fost martirizat Sfantului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător dar ni s-a spus că nu se poate.
Dar Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător ne-a făcut o bucurie si mai mare si anume a făcut in așa fel incat Efremia a primit cadou de ziua ei, din partea mănăstirii o cărticica metalică ce are în interior icoana cu Sfantul Efrem și cu maica Makaria și o bucățică mică de lemn din copacul unde a fost agățat si chinuit Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător.
Deci acum avem mult mai mult decat a ne atinge, cu ajutorul Bunului Dumnezeu. al Măicuței Domnului, a Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător și a tuturor Sfinților si le mulțumim din suflet. Mare este Bunul Dumnezeu .
Nu am cuvinte să exprim bucuria si recunoștința eu nevrednica și păcătoasa. Îmi cer iertare Bunului Dumnezeu, Măicuței Domnului și Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător că de multe ori m-a ajutatsi am uitat sau amânat mărturisirea ajutorului primit de la Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Măicuței Domnului.