M.: De mult trebuia sa dau si eu marturie despre ajutorul Sfantului Efrem dar am tot amanat.

De mult trebuia sa dau si eu marturie despre ajutorul Sfantului Efrem dar am tot amanat. Sfantului Efrem a intrat in viata noastra cand am vizitat Manastirea Radu Voda. Am cumparat cartea cu minunile Sfantului Efrem si am ramas impresionata de minunile si ajutorul grabnic pe care Sfantul il da celor care il cheama in rugaciuni.

De atunci il chemam mereu in rugaciuni si in incercari si Sfantul Efrem ne ajuta si mijloceste pentru noi. Prima minune s-a intamplat atunci cand mergeam la manastirea Radu Voda sa-i ducem crini Sfantului pentru ajutorul care ni l-a dat la examenele grele pe care baiatul nostru le a avut.

In timp ce ne indreptam spre Manastire sotul meu m-a sunat si mi-a spus ca cineva i-a luat toate cheile de la casa si de la masina. Nu mai putea sa plece din parcare, ne era frica ca cel care le a luat v-a ajunge la servici unde era si casa de bani si acasa si eram disperati. Eu la Bucuresti si sotul in parcare la Constanta. Am hotarat cu baiatul sa mergem spre Radu Voda sa ducem florile si sa ne rugam la Sfantul Efrem sa ne ajute.

L-am rugat pe Sfantul Efrem sa faca cumva , cum stie mai bine si sa ne recuperam cheile. Mi se parea imposibil, pentru ca pe camera s-a vazut ca le-a luat un barbat si ma gandeam ca in cel mai fericit caz le v-a arunca undeva. Dupa ce am iesit din manastire la scurt timp m-a sunat sotul si mi-a zis sa stam linistiti pentru ca l-au sunat cei de la paza si securitatea magazinului ca cineva a adus cheile.

A apucat doar sa forteze usa masinii sa ajunga la birou sa schimbe butucii de la usi si in timpul acesta cheile s-au intors la noi. Mare ajutor si mijlocitor este Sfantul Efrem. De atunci Sfantul nu ne lasa in toate incercarile pe care le avem. Slava lui Dumnezeu pentru toate!