M. : Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, cu adevărat Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător este și fulger

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, cu adevărat Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător este și fulger, deoarece de nenumărate ori m-a ajutat doar gândindu-mă la el. Zilele trecute în timp ce ginerele meu își căuta servici, eu am gândit în sinea mea să ii propun fiicei mele să citim acatistul Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător să ii ajute ginerelui meu să-și găsească servici.

Dar nici nu am apucat să citim acatistul, că până seara a și primit telefon sa meargă la servici și a fost chemat și fiul meu la un interviu pentru un loc de muncă deoarece și el avea nevoie, însă între el și ginere noi ne gândisem măcar sa găsească un servici ginerele ca au copil, însă Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător ne-a dat mai mult decât am cerut, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Maicuței Domnului.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne mai rugăm, e doar confirmarea faptului ca , pe buna dreptate o se mai spune și Sfântul fulger. Sa ne rugăm neîncetat cu toată credința și dragostea, iar rugaciunile ne vor fi ascultate după cum crede Bunul Dumnezeu mai bine.