M.C. : Am promis că le voi mulțumi sfinților, în principal Sfantului Efrem cel Nou

Am promis că le voi mulțumi sfinților, în principal Sfantului Efrem cel Nou dar și celorlalți sfinți mijlocitori, printre care, Sfantului Nectarie, Sfantului Mina, Măicuța Domnului, Tatăl Ceresc, precum și celorlalți sfinți și părinți care poate m-au ajutat, însă eu n-am știut. Lucrez în învățământ de trei ani și an de an am probleme de repartizare deși întrunesc toate condițiile necesare.

Și în acest an m-am regăsit într-o situație care părea fără ieșire și care m-a costat 3 zile și nopți nedormite de stres. S-a rezolvat, destul de ușor chiar dar vreau să îi mulțumesc sfântului în cauză pentru parcursul pe care l-am avut, conjunctura favorabilă dar și pentru acțiunile întreprinse la timp pentru a salva situația. De asemenea, am o restanță și la Sfantului Nectarie – acum 3 ani, când am dat prima dată Titularizarea, deși m-am pregătit intens, am avut imboldul de a ieși din examen însă m-am rugat acestuia și am rămas, obținând și o notă foarte bună.

Slavă tuturor sfinților și părinților pentru toate! Nu încetați a vă ruga, însă atunci când simțiți că trebuie să acționați, faceți acest lucru, este tot lucrarea Domnului, căci, după cum se știe, ,,Dumnezeu îți dă, dar nu îți pune în traistă!