M. : Aș vrea să vă împărtășesc și eu una dintre multele minuni la care Sfântul Efrem ne face părtași, din mila și generozitatea sa.

Doamne, ajută!

Aș vrea să vă împărtășesc și eu una dintre multele minuni la care Sfântul Efrem ne face părtași, din mila și generozitatea sa.

Am trecut recent prin multe schimbări, căci luasem decizia să pășesc pe un nou drum. Cumva am simțit de la început că nu-i calea potrivită, dar, împinsă de curiozitate și de speranța că așa va fi mai bine în viitor, am continuat.. Neliniște, greutăți, impasuri, non-sens, dezamăgiri, tristețe: așa avea să fie pe noul drum. Și când e așa, știi că ai la Cine să mergi, să-i spui și să crezi că te ajută să porți suferința mai ușor.

Astfel că Sfântul Efrem cel Nou (alături de Maica Domnului și ceilalți Sfinți dragi – Sfinții Ierarhi Nicolae, Spiridon, Antim; Sfinții Cuvioși Dimitrie, Antonie, Ioan Iacob Hozevitul; Sfânta Cuvioasă Parascheva, Sfânta Muceniță Ecaterina; Sfinții și Drepții Părinți Ioachim și Ana) a lucrat iarăși minunat în viața mea, a așezat lucrurile pe făgașul lor liniștit, în bună rânduială și mi-a arătat calea, care cu adevărat simt că e pentru mine și de la care nu trebuie să mă mai abat.

I-am promis că voi mărturisi aceste lucruri atunci când îmi voi găsi liniștea și iată că a sosit momentul.

Așadar, rugați-vă cum puteți, nădăjduiți și toate își vor afla rezolvarea și rostul lor!

Vă rog să publicați rândurile trimise, să fie spre întărirea și ajutorul tuturor care se luptă pe cale.