Lavinia: Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Slavă Maicii Domnului și tuturor sfinților! Un An Nou sub ocrotirea Domnului!

Cu recunoștință și cu regret pentru întârziere, aduc mărturie despre ajutorul constant al Sfântului Efrem cel Nou în viața mea și a familiei mele. Atât el, cât și alți sfinți vindecători, precum Sfântul Nectarie, Sfânta Parascheva, Sfântul Nicolae, Sfântul Ioan Botezătorul, alături de Maica Domnului și de toți sfinții ne sunt sprijinitori la fiecare pas, inclusiv acum când scriu aceste rânduri. Ne ajută ori de câte ori îi rugăm și este extrem de important că ne sunt aproape în toate încercările.
Le mulțumesc din suflet pentru ajutorul știut și neștiut și pentru toate minunile din viața noastră! Le sunt recunoscătoare pentru că ne-au ajutat în anii aceștia grei cu tratamentul Tatălui meu. Ne-au ajutat ca el să primească Sfânta Taină a Spovedaniei și apoi pe cea a Sfintei Euharistii. Astfel, trecerea sa la Domnul a fost creștinească și pentru această minune sunt extrem de fericită și de recunoscătoare! Slavă lui Dumnezeu!
De asemenea, îi mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou și le mulțumesc tuturor sfinților pentru grijă, alinare și puterea cu care ne susțin!
Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc pentru îndepărtarea primejdiilor și pentru ajutorul concret în ceea ce privește o problemă cu un telefon nou și scump pe care era să îl stric din neatenție. Mă aflam la pelerinajul Sfântului Dimitrie cel Nou și doresc să îi mulțumesc și sfântului ocrotitor al Bucureștilor! De asemenea, mulțumesc Sfântului Grigorie Palama, Sfântului Nectarie și Sfinților Constantin și Elena, ale căror sfinte moaște au fost scoase atunci pentru a fi cinstite.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Slavă Maicii Domnului și tuturor sfinților! Un An Nou sub ocrotirea Domnului!