Larisa: Am aflat de Sfantul Efrem cel Nou de la mama mea de anul trecut..

Am aflat de Sfantul Efrem cel Nou de la mama mea de anul trecut, când a venit acasă de la biserică cu o cărticică cu viața și Acatistul Sfântului Efrem . Deși mi-a povestit că este mare făcător de minuni, spre rușinea mea, nu am citit nici cartea nici acatistul. Am găsit pagina aceasta de câteva luni, o urmăresc, citesc și mă minunez mereu de minunile relalate aici. Am fost si eu ajutată de Sfantul Efrem . Anul acesta, înainte cu câteva zile de Paste, logodnicul meu a suferit o intervenție chirurgicală la ochi. În timpul operației, eu am citit Acatistul Sfântului Efrem, și operația a decurs bine. La 3 zile după operație aveam plănuit să mergem de la București la Hunedoara, la familia mea, să petrecem sărbătorile acolo. Cum el fusese operat la ochi, nu putea conduce, și trebuia să conduc eu tot drumul. Îmi era un pic teamă, mă simțeam nesigură , pt ca nu am foarte mare experiență în soferie.

Ne-am oprit în drum la Mănăstirea Ostrov, un loc foarte drag nouă. De acolo am luat un cd Cu Acatistul Sfântului Efrem, pe care l-am pus să il ascultăm în restul drumului până la Hunedoara. Pe cât de greu a fost drumul de la București la Ostrov ( aglomerație, ploaie), pe atât de ușor a fost restul drumului de la Ostrov la Hunedoara. Ca prin minune, tot drumul a fost gol, efectiv gol! Nu a mai plouat decât etape scurte de 2-3 minute, iar de aglomerație nu putea fi vorba, pt ca pe sensul meu de circulație toate mașinile dispăruse și eram singură pe sosea. În plus, simțeam o putere venită de undeva, o siguranță că sunt bine si ca Sfântul este cu mine. Am ajuns fara probleme, și cu mare ușurință în Hunedoara, nici nu as fi putut vreodată să îmi imaginez că va fi atât de ușor acel drum.

La întoarcere, la fel, am ascultat cd-ul cu Acatistul Sfântului, și am ajuns foarte bine si înapoi în București. De asemenea, am mai apelat la ajutorul Sfântului acum câteva zile, într-o problema ce îl privește pe fratele meu, și m-a ajutat de îndată. Ii sunt foarte recunoscătoare, și am simțit cu adevărat prezenta Sfântului în viață mea. Multumesc , Sfinte Parinte Efrem ! Mulțumesc si lui Dumnezeu pentru că ni l-a dat , ca mijlocitor. Sfătuiesc toată lumea să caute spre ajutorul Sfântului Efrem cel Nou, cu siguranță îi ca ajuta. Va mulțumesc pentru ceea ce faceți pe pagina aceasta, citesc mereu minunile postate, și mereu ma minunez de puterea și bunătatea dragului nostru Sfânt Efrem. Numai bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *