Iuliana: Mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Măicuței Domnului și Sfantului nostru drag, Sfantul Efrem Tămăduitorul pentru ajutorul grabnic primit.

Mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos, Măicuței Domnului și Sfantului nostru drag, Sfantul Efrem Tămăduitorul pentru ajutorul grabnic primit. Intr-o noapte m-am trezit și m-am ridicat din pat pe la miezul nopții. La scurt timp după aceea m a cuprins o stare ciudata de rău, de slăbiciune și aproape ca nu mai puteam sa ma țin pe picioare. M-am sprijinit imediat chiar in locul unde eram și apoi m-am asezat. Mi-am văzut chipul intr-o oglinda din apropiere și am observat ca buzele și fata se albisera de tot de la starea aceea de rău și neputința. Copilasii dormeau in camera. Ma simteam îngrozitor, cum nu mai simțisem vreodată și deja ma cuprindea o stare de teama. Am chemat atunci numele Domnului Iisus Hristos și al Sfantului Efrem Tămăduitorul. Știam ca este numit și Sfântul “Fulger” datorită grabnicului ajutor pe care l-au primit alti credincioși care au întâmpinat clipe grele in viața. Apoi am putut sa ma ridic din locul acela și sa ma deplasez incet pana in camera copilașilor. M-am închinat și m-am asezat usor pe pat, continuând sa ma rog in gând. Aveam și puțin ulei Sfințit de la icoana Sfantului Porfirie Kafsokalivitul. M-am uns cu el puțin pe frunte și continuam sa le cer ajutorul. Apoi am simțit ca îmi revin încetișor și apoi am ațipit. Când m-am trezit eram bine și am putut sa îngrijesc de copilasi a doua zi, ca și cum nu as fi avut nimic in noaptea aceea.

Mulțumesc din suflet Domnului Nostru Iisus Hristos, Măicuței Domnului, Sfinților Efrem cel Nou și Porfirie, dar și tuturor Sfintilor!

Slava lui Dumnezeu pentru toate!