Iuliana: „De cand a aparut in viata mea Marele Sfant Mucenic Efrem… „

De cand a aparut in viata mea Marele Sfant Mucenic Efrem, mai exact de un an si jumatate, am avut parte doar de minuni in orice situatie m-as fi aflat. Impartasesc pentru a 3-a oara in scris inca o minune de la Sfantul in viata mea, Pe 4 februarie, mama a mers la medic pentru a i se face o colonoscopie recomandata in urma cu o luna si jumatate de medicul care ii facuse un tomograf si caruia si se paruse ceva suspect, pe colonel mamei mele.

Incepuseum sa citesc acatistul Sfantului meu iubit Efrem in fiecare zi pentru a o ajuta pe mama sa fie bine si sa nu aiba ceva la colon asa cum spusese medical. Dupa analiza mult amananta, Sfantul din nou ne-a daruit ajutorul si s-a dovedit ca rezultatul sa fie bun si mama mea nu avea absolute nimic. Drept multumire catre minunatul si ocrotitorul nostru Sfant Efrem, voi citi 40 de zile acatistul si cu ajutorul lui sper sa ajung pentru a 3-a oara la manastirea lui din Nea Makri pentru ai adduce multumire.

Pentru mine si pentru mama mea consider ca trimiterea acestui mare Sfant in viata noastra a fost o binecuvantare de la Bunul Dumnezeu. Nu-mi gasesc cuvintele pentru a le multumi Sfintilor mei dragi, Sfantului Mare Mucenic Efrem care este si ocrotitorul nostru, si Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul daruit in toata vremea si in orice necaz si suferinta. Rugati-va cu credinta in orice nevoie v-ati afla, iar ajutorul sfintilor nu va inceta sa apara.
Multumesc toata vitata mea bunului meu Sfant Efrem ca ne-a ales si pe noi al cunoaste si a ne ruga lui.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *