Irina : Trebuie sa va vorbesc despre minunile pe care Dumnezeu Le-a savarsit in viata mea prin intemediul Sfantului Efrem cel Nou.

Buna ziua! Trebuie sa va vorbesc despre minunile pe care Dumnezeu Le-a savarsit in viata mea prin intemediul Sfantului Efrem cel Nou. Acum un an am traversat cea mai grea perioada a vietii mele. Am divortat de tatal copilului meu, care avea un comportament iresponsabil fata de mine si de copil. Eram tare deprimata si nimic nu mai avea sens in viata mea; nu aveam un loc de munca, traiam din ajutorul parintilor mei (sa le dea Dumnezeu sanatate, am apreciat si apreciez ajutorul lor,dar la 26 de ani si cu un copil, sa te creasca tot parintii este frustrant si te simti inutil ca om) si iata ca Dumnezeu mi-a scos in cale un preot minunat, care mi a recomandat sa ma rog si sa citesc Acatistul Sfantului Efrem cel Nou.

De cand am inceput sa citesc Acatistul am capatat o liniste sufleteasca foarte mare si toate lucrurile au inceput sa intre pe un făgaş normal. Sfantul mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca am facut bine ca am divortat (pentru ca eram tare preocupata daca e bine sau nu ca plec de langa tatal copilului). Acum am gasit un loc de munca nesperat de bun (multumesc lui Dumnezeu) si sunt bine, m-am linistit. Sunt singura, imi cresc copilul si incerc sa-mi ajut si parintii pe cat posibil. Vreau sa mai mentionez ca eu cu sotul nu eram casatoriti religios, ci doar civil. De asemnea vreau sa va mai marturisesc despre o alta minune savarsita de Dumnezeu prin intermediul Sfantului Efrem. Vara trecuta, un vecin din bloc, sufletul blocului as putea spune, „tataia” al mai multor generatii de copii, printre care eu si copilul meu, a facut un atac cerebral, cand l-au luat cu amulanta era alb ca varul, inconstient, era ca mort. M-am rugat SFANTULUI EFREM CEL NOU, cu o ardoare si cu lacrimi in ochi, cum nu o facusem niciodata. Si iata ca Dumnezeu iarasi m-a auzit si m-a ajutat, iar tataia este foarte bine, s a recuperat incredibil de repede si astazi este un normal. Bineinteles ca nu are voie sa faca efort, dar consider ca pentru un om de vreo 70 de ani care a facut un accident cerebral vascular, este o minune sa fie in viata si mai ales sa se recupereze atat de repede! Ii multumesc lui Dumnezeu si Sfantului Efrem cel Nou pentru ca au grija de mine si de familia mea. Doamne ajuta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *