Irina: Pe Sfantul Efrem, l-am cunoscut anul trecut, atunci când am cumpărat mai multe cărți printre care și una despre el.

Pe Sfantul Efrem, l-am cunoscut anul trecut, atunci când am cumpărat mai multe cărți printre care și una despre el. Am început a citi Acatistul și a simți puterea sa chiar după prima zi. Aveam datorii și nici nu am reușit sa termin acatistul de citit și soțul m-a anunțat ca a primit o mărire de salariu.

Alta data, am avut probleme cu cazanul și când ma gândeam cât costa sa schimbam altul deoarece meșterii nu puteau sa îl repare, ma tot rugam la Sfânt sa ne ajute și așa și a făcut! Nu mai zic de câte ori m-am rugat ca sa aibă grija de copilași care ba alergie făceau și pe timpul acesta cu virusul numai la spital nu îmi permiteam sa plec cu ei.

La moment, sunt însărcinată și trebuie sa nasc in orice moment și tot gândul și rugăciunile îmi sunt la Sfantul acesta scump al familiei mele ca sa ma ajute sa nasc ușor un copilaș sănătos! Din suflet va îndemn sa va rugați Sfântului si el o sa va audă! Mari minuni face iar noi, nu suntem vrednici sa-i mulțumim!