Ionela: Multumesc, Sfinte Efrem pentru ajutorul acordat mereu!

Multumesc Bunului Dumnezeu, Domnului Iisus Hristos, Sfantului Duh, Fecioarei Maria si Sfintilor nostri mijlocitori pentru tot ajutorul acordat mereu. Sfantul Efrem cel Nou este un sfant foarte drag si apropiat sufletului meu, care m-a ajutat de nenunarate ori. Astfel, avand o situatie foarte stresanta la serviciu, eu fiind pe un post pentru care am muncit ani de zile, am ajuns intr-un moment greu in care plangeam si ma gandeam cu groaza ca urma sa ma duc iar la munca.

M-am decis sa citesc acatistul Sfantului 40 de zile pentru a ma ajuta sa depasesc acest moment greu, deoarece ma gandeam ca ar fi pacat sa renunt dupa atatia ani in care m-am dedicat serviciului. La vreo 10 zile de cand am inceput sa citesc, am avut un incident foarte urat, dupa care m-am dus plangand la sefi si le-am spus ca eu pur si simplu nu mai pot in conditiile respective. Sfantul meu drag a facut ca sefii sa ma ajute, sa medieze situatia si astfel, problema s-a rezolvat.

In tot aceste 40 de zile m-am pomenit si cu o durere groaznica de masele iar cand am sunat la cabinetul dentistei mele mi s-a spus ca este inchis o luna si iar m-am rugat Sfantului meu de suflet sa ma ajute si durerea a incetat. Multumesc, Sfinte Efrem pentru ajutorul acordat mereu! Doamne ajuta sa trecem cu bine si aceasta perioada si sa apelam la mijlocirea Sfintilor nostri de suflet!