Ioana: Sfantul Efrem este Sfantul meu de suflet..

Sfantul Efrem este Sfantul meu de suflet, am auzit de acest Sfant de la o doamna draga sufletului dar nu am dat importanta, pana intr-o zi cand am avut o mare suferinta si intr-un moment de liniste mi-am amintit de ce imi povestea acea doamna. Am cautat informatii pe internet despre viata Sfantului si am citit acatistul. In sufletul meu s-a asternut linistea . Nu a mai durat decat 2 zile si Sfantul a savarsit o mare minune in viata mea.

Au mai urmat foarte multe minuni in viata mea, desi sunt o mare pacatoasa. O recenta minune s-a intamplat la serviciu. Am primit o marire de salariu pe care mi-o doream dar nu aveam curajul sa le spun asta sefilor mei, desi era dreptul meu pentru ca munceam foarte mult. Ma rugam Sfantului Efrem sa ma sprecieze si sa vina de la ei aceasta marire (va spun sincer ca imi era teama sa le cer) .

Intr-o zi sefa mea mi-a zis ca o sa-mi maresca salariul ca muncesc mult. Am ramas fara cuvinte. Mare este Slava si ajutorul Sfantului Efrem. Ii multumedc din suflet. Va rog sa nu-mi scrieti decat prenumele la marturie. Va multimesc . O seara binecuvantata