Ioana: Am promis ca voi mărturisi aceasta minune și trebuie să mă țin de promisiune..

Am promis ca voi mărturisi aceasta minune și trebuie să mă țin de promisiune, pentru ca Maica Domnului și Sfântul Efrem au fost cu mine atunci când am avut nevoie. Sâmbăta am fost cu băiețelul meu sa-i facem un EEG de somn la neurologie el având epilepsie și având în vedere situația în care ne aflam, cu toată pandemia, am avut o reținere mare și un nod în stomac. Am ajuns chiar primii la spital pentru a evita aglomerația, a fost primul care a dormit însă pe când sa-i facă Eeg-ul, băiețelul meu s-a trezit.

Am fost foarte demoralizata pentru ca între timp deja au venit și alți părinți cu copii și am zis ca nu o sa reușim sa-i facem Eeg. Sotul meu a fost mai încrezător, a zis sa mergem sa ne mai plimbam puțin și sa revenim peste 2 ore când ii va veni iarăși somnul la băiețel. Ne-am plimbat și când ne-am întors, cautasem pe net o rugăciune a Sfântului Efrem pe care am citit-o, l-am rugat din suflet sa ma ajute și vreau sa va zic ca a doua oara, baiatul meu a adormit și a reușit sa facă Eeg ul.

A fost o minune pentru mine, pentru ca deși îmi pierdusem speranța și am vrut sa renunț din prima, mi-am dat seama ca Sfântul Efrem, Maica Domnului și toți Sfinți ne ajuta mereu doar ca uneori trebuie sa avem și răbdare pentru ca Dumnezeu știe mai bine cum sa aranjeze lucrurile. Trebuie doar sa nu ne pierdem credința și iubirea.