Ioana: Numele meu este Ioana și sunt mămica unui băiețel de 6 ani.

Numele meu este Ioana și sunt mămica unui băiețel de 6 ani. Este în primul an școlar iar minunea pe care a făcut-o Sfântul Efrem cu noi, penttu mine este un dar de la Dumnezeu. Eduard fiind un băiețel cu epilepsie și hiperactiv și dependent de mine a fost foarte greu cu acomodarea la școală. Efectiv plângea și nu vroia sa mearg și nici sa stea în clasa fără mine. Asta a ținut aproape 2 săptămâni pana o verișoara mi-a spus sa citesc acatistul Sfântului Efrem.

Am început sa citesc, găsisem printre cărticelele mele de rugăciuni chiar acatistul Sfântului Efrem, carte pe care o primise de la bunica lui și avea scris pe ea numele Eduard. Ma gândisem în acel moment ce semn putea sa fie. Am început sa citesc în fiecare zi apoi după vreo 4 zile de citit fiul meu începuse sa meargă și chiar sa stea fără mine la școală. Chiar dacă a trebuit sa îl las sa plângă mult, fără sa ma vadă, sunt convinsa ca Sfântul Efrem cu Maica Domnului m-a întărit și m-a ajutat sa-i fie bine lui Eduard cu școala.

Încă continuu sa citesc acatistul și nădăjduiesc ca Sfântul Efrem ma va ajuta în continuare în toate neputintele mele. Îți mulțumesc ție Doamne pt ca ai lăsat sa între în sufletul meu și în casa noastră un asemenea Sfânt.Dumnezeu prin rugăciunile Sfântului și a Maicii Domnului sa ne binecuvânteze pe toți.”