Ioana: Mi s-a descoperit Sfantul Efrem acum ceva ani in urma in biserica..

Doamne ajuta! Mi s-a descoperit Sfantul Efrem acum ceva ani in urma in biserica unde merg si acum la slujbe. Eu nevrednica si pacatoasa dupa una din slujbele de duminica priveam sfintii care fusese pictati (biserica abia se ridicase si era in perioada pictarii). Si privind recunoastem pe Sfintii Imparati Constantin si Elena, pe Sfantul Ierarh Nicolae s.a.m.d pana cand privirea mi s-a atintit asupra icoanei unde ( pe atunci nevrednica de mine) privind vad un chip sumbru, intunecat in viziunea mea de atunci si-mi zic: Doamne recunosc pe Sfintii (care ii recunosteam ) ii stiu dar asta ce Sfant o mai fi?

Eram chiar intrigata pacatoasa de mine. Am plecat acasa. La o saptamana plec la mama. Seara inainte sa ma culc, langa pat in suportul de reviste imi atrage atenția un chip care parca il stiam de undeva. Imi zic: de une stiu eu acest chip ? Intind mana si scot o carte cu chipul Sfantului Efrem cel Nou – Minuni in Romania vol.I . Incep sa citesc viata sfantului, citeam si plangeam.

Din acel moment viata mea s-a schimbat la 180 de grade. Mi-am cerut si inca mai imi cer iertare pentru nevrednicia mea insa si acum si oridecateori i-am cerut ajutorul nu m-a lasat. Este Sfantul meu de suflet. M-a ajutat cu mama unei prietene care este bolnava de leucemie de cativa ani si inca traieste, m-a ajutat cu intrarea copilului la liceu care si-a dorit (in ciuda faptului ca ramasese corijent la matematica), eu m-am vindecat de cancer si mai recent mi l-a adus acasa pe sotul meu de la spital dupa ce a suferit de Coronavirus cu plamanii afectati intre 75%-90% doctorii spunindu-i ca nu stiu la ce sa spere. In ziua internarii mi-au spus ca il pot duce in orice spital din tara insa i-au gasit loc in orasul in care locuim.

Bunul Dumnezeu se milostiveste de noi pacatosii, nu vrea sa ne piarda pentru pacatele noastre mijlocind Sfintii impreuna Maica Domnului si cu toate puterile cereati si ingerii rugandu-L pentru iertarea păcatelor si sa avem timp de pocainta.

Dau Slava Bunului Dumnezeu pentru tot ce ne da!