Ioana: M-a ajutat ori de cate ori m-am rugat fara sa cer si numai voia Domnului sa se implineasca.

Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieate-ma pe mine pacatoasa si iti multumesc pentru toti sfinții ce ni i-ai dat. Sfantul Efrem cel Nou este sfantul meu de suflet.

M-a ajutat ori de cate ori m-am rugat fara sa cer si numai voia Domnului sa se implineasca.
Ultima oara prin intetmediul mamei mele m-a ajutat sa descopăr un nodul malign la san.
Eu nu eram incantata sa merg la doctor insa mama m-a luat ca pe cei mici si m-a dus la mamografie, procedura ce nu o acceptam deoarece stiam ca este dureroasa. Ajunsa la doctor eu vroiam sa fac doar ecografie insa mi-au zis ca doar mamografia o pot face in acea zi pentru eco. trebuia sa revin. Ca sa nu ma mai invoiesc de la munca am acceptat mamografia.

Rezultatul nu a fost tocmai bun. Mama care era ingrijorata deoarece avea chisturi la san ii disparuse insa la mine era eminenta operatia sa scoata nodulul ca sa nu plece pe limfa. Daca nu il stiam pe Bunul Dumnezeu sigur ma speriam insa am acceptat vestea la gandul care este pasul urmator. Cu multe rugaciuni ale prietenilor , preotilor si familiei am fost indrumata pas cu pas: am gasit medici foarte buni care si-au facut datoria fara pretentii, chiar daca multi ma avertizau ca o sa cheltuiesc multi bani insa sfantul mi-a fost alaturi cu rugaciuni alaturi de Maica Domnului si Sfantul Ierarh Nectarie si nu am cheltuit decat foarte putin.

Operatia a avut loc foarte repede chiar daca initial trebuia sa ma opereze peste o luna insa s-a facut o fereastra si am fost operata in perioada indicata de medicul de la sonoelastrografie ( totul s-a petrecut in 2 saptamani- petioada indicata sa nu risc comlicatii). Apoi a durat o perioada pana la obtinerea rezultatului histopstologic care a confirmat cancerul malign, insa nu am deznadajduit si m-am rugat mai mult la Bunul Dumnezeu si Sfantil Efrem cel Nou, la Maicuta Domnului si Sfantul Ierarh Nectarie. M-au ajutat sa gasesc si un medic oncolog f. bun in spiralul Elias am trecut cu bine sedintele de citostatice, m-a ajutat si am gasit si mefic bun la radioterapie. Acum sunt in perioada de recuperare insa ma simt chiar bine si am reusit sa ne si plimbam nu inainte de a-I multumi Domnului pentru toate darurile Sale. Rezultatele analizelor sunt bune, marcari tumorali sunt buni.Slava Tie Doamne, Slava tie!