Ioan: Nu știu sa aștern cuvinte frumoase care sa impresioneze

Nu știu sa aștern cuvinte frumoase care sa impresioneze și sa transmită tot ceea ce e mai frumos și Sfânt la Sfântul Efrem, dar vreau sa-I aduc mulțumiri și pe aceasta cale ca încă o data a fost alături de mine și m-a ajutat. Copilul meu era de negăsit. Îl luase bunica lui de la gradinita și de ore bune nu răspundea la telefon.
I-am cautat peste tot în locurile în care știam ca ar putea sa se ducă, am fost la spitale, am sunat la salvare, smurd, politie, cunoscuți. Tot ce se putea întâmpla era în capul meu. M-am rugat, m-am rugat la Efantul Efrem, la Măicuța Domnului, la Domnul Iisus, la Tatăl Ceresc, la Sfântul Nectarie, la Sfântul Ioan Rusul, la Sfântul Nicolae, la Sfântul Mina. M-am rugat și cu mulțumire în suflet și în inima m au ajutat și copilul meu s a întors împreună cu bunica lui. Își uitase telefonul acasă si s a dus în alta locație.
6 ore de căutare au fost cumplite dar finalul fericit cu ajutorul Sfintei Treimi, a Măicutei Domnului și a tuturor sfintilor a șters toată disperarea și starea de rău și toată suferința
Va mulțumesc este puțin! Va mulțumesc din adâncul inimii și al sufletului!