Ina: As vrea sa ma impartasesc cu voi toti un vis de al meu.

As vrea sa ma impartasesc cu voi toti un vis de al meu. Crucea care o duc anul acesta imi este foarte grea, am trecut prin multe nevoi si necaz, am pierdut 2 persoane dragi sufletului, datorii, accidente. Intr-un cuvint de toate, de o vreme citesc acatistul Sfantului Nectarie si Sfantului Erem cel Nou. Am avut mangiere de la ei chiar de aveam necazuri, niciodata nu ma indoiam de ajutorul lor, caci numai ei imi erau mangierea pentru a ma retrage in rugaciunele lor sau sa ascult acatistul audio cind nu mai aveam puteri sa citesc.

Acum 2 zile inainte de somn dupa citire mi-am facut cruce si am zis ” binecuvintati-mi familia sfintilor mei dragi” sa avem belsug si sa scapam de nevoi si iata ca in aceea noapte am avut un vis: ” parca m-am dus la racla Sfantului Efrem cel Nou acolo erau multi enorias ce se rugau, apropiindu-ma de racla toti enoriasii au inceput a se minuna ca Sfintul a inceput a misca degetele si plapuma ce era invelit, se misca s-au ferit toti si m-am asezat alatur, la care de sub plapuma s-a ridicat mana si enoriasii strigau apleacate mai tare. M-am aplecat si mina a fost pusa pe cap si acoperita cu plapuma, nu s-a auzit nimic dupa care imi spune, pune sub capatii la capul meu aceste 3 ..( erau 3 bolite mici pentru mine ca in forma de nafura) la care s-au napustit si enoriasii sa puna si ei caci erau alaturi mai multe. Din nou se aude nu nu numai ea sa puna 3(sintem 3 membri ai familiei). Voi puneti in ungheriul dat si m-am sculat.

Doamne multumesc ca mi-ai aratat prin Sfinti ca sa am incredere si ca trebuie sa-mi duc crucea asa cum mi-ai dat-o si ca am fost binecuvintata. Cu doamne ajuta la toata lumea. Sper ca visul sa-mi aduca pace si liniste in suflet. O zi buna tuturor si credeti ca Dumnezeu face minuni cu sfintii lor.