Ina: Am aflat de SFÂNTUL EFREM CEL NOU in 2015

Am aflat de SFÂNTUL EFREM CEL NOU in 2015 de la prietena mamei mele care mi-a dăruit în dar o carte cu acatistul Sfantului Efrem și o icoana. Am pus acatistul în dulap si am uitat de el , dar într-o zi am zis hai să citesc acatistul, dar nu prea am fost înțeles mai nimic din ce am citit, asa ca am pus acatistul înapoi in dulap. În 2016 am început sa ma simt rău și am fost internată în spital iar aici medicii mi-au spus ca e posibil sa am cancer cu metastaza la ficat. Atunci prietena mamei mele a venit la mine la spital și mi-a adus doua cărți cu Sfântul Efrem cu minunile săvârșite în România și acatistul și paraclisul Sfantului și de atunci am inceput sa ma rog neîncetat Sfantului Efrem și ma ajutați foarte mult.

Mi-au făcut 2 biopsii și au ieșit amândouă ca nodulii mei de pe ficat nu era cancer cu metastaza și m-am bucurat nespus. Aveam și probleme cu tensiunea dar citind in fiecare zi paraclisul Sfântului Efrem tensiunea a revenit la normal. Sufeream de foarte mult timp de ovari polichistici care cu ajutorul rugăciunilor au dispărut la ultimul ecograf nu mai aveam nimic la ovare.

Sa va mai zic una dintre minunile făcute de SFÂNTUL EFREM într-o seara copilul meu de 4 ani avea febra foarte mare iar prietena mamei mele mi-a adus ulei din candela de la Sfântul Efrem din Grecia și am uns băiatul în semnul cruci pe tot corpul iar febra băiatului a scăzut și nu numai o data am făcut asta de multe ori și de fiecare data ma ajutat. Îmi pare rău că nu am făcut mărturia mult mai înainte pentru ca ii promisesem Sfantului Efrem ca dacă ma fac bine o sa mărturisesc tuturor. Nu am mărturisit la timp iar acum în 2017 copilul meu în vârstă de 5 anișori a fost diagnosticat cu o boala rară și gravă DISTROFIE musculară DUKENE care cu timpul o sa ii afecteze toți mușchii din corp pana o sa rămână fără a se ma putea mișca. Eu sper ca și de data asta Sfântul Efrem ne va ajuta și o să-l facă bine pe copilașul meu . Cu bunatatea ta dumnezeiasca ne vii în întâmpinarea, Preacuvioase Părinte Efrem, randuindu-ni-le pe toate cele care sunt spre folos și mântuire. Nu înceta a fi alături de noi, ca, luminandu-ne cu pilda viețuirii și a răbdării tale, sa dobândim bunele nădejdi si curajul cel sfânt al credinței.