Ileana: Doctorul trupului si al sufletului meu – Sfantul Efrem cel nou

Doctorul trupului si al sufletului meu – Sfantul Efrem cel nou
Dumnezeu cel bun m-a binecuvantat si l-a trimis la mine sa ma mangaie pe Sfantul Efrem cel Nou intr-un moment in care sufletul meu era uscat de suferinta si intristare. Atata tristete si amaraciune am adunat in urma unor evenimente de natura emotionala incat am inceput sa somatizez, corpul meu a inceput sa-mi dea semnale ca trebuie sa ies din situatia in care ma aflam, ca trebuie sa am mai multa grija de mine, ca trebuie sa fac ceva. Acest Sfant minunat pe care l-am numit Doctorul sufletul si al trupului meu” pentru ca asta avea sa fie, a aparut in viata mea in iarna anului 2021. Am inceput sa citesc acatistul si paraclisul la indrumarea parintelui Efrem de la Manastirea Negru Voda de C-lung Muscel, a fost o perioada grea cu foarte multe incercari care pareau ca nu se mai termina.
Usor, usor lucurile s-au mai linistit, problemele de sanatate au inceput sa dispara, cred cu tarie ca se vor rezolva toate, pentru ca la bunul Dumnezeu si la sfintii mei dragi totul este cu putinta.
Astazi am primit rezultatul la o analiza pe care o asteptam de 3 saptamani cu teama. I-am promis Sfantului Efrem ca daca ma ajuta sa fie rezultatul bun o sa scriu despre minunile pe care le face cu mine.
Si o sa revin sa marturisesc fiecare minune a Sfantul din viata mea si a celor dragi.
* Acum ceva vreme bunica unui bun prieten era in spital intubata si dadea semne ca nu e foarte bine, prietenul meu era foarte ingrijorat, mai ales ca varsta nu o ajuta deloc. I-am povestit despre Sfantul Efrem, cat este de bun si de grabnic ajutator si acum cateva zile mi-a spus ca are o veste buna: bunica venise acasa si era bine, in afara oricarui pericol. A spus si medicul ca a fost o minune si ca a reactionat bine la tratament, nu se astepta.
Rugati-va lui cu credinta si chemati-l pe bunul Sfant Efrem pentru ca este bun si ajutator in toate.
Iti multumesc cu Recunostinta Sfinte Efrem dar si celorlalti Sfinti la care m-am rugat: Sfantul Gerasim, Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul, Sfantul Artemie, Sfantul Haralambie, Sfantul Iuda Tadeu, Sfanta Fecioara Maria si Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa ne intarim in credinta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *