Ianoula: Revin cu bucurie în rândul celor care au primit ajutor de la Sfântul Mare Mucenic Efrem

Revin cu bucurie în rândul celor care au primit ajutor de la Sfântul Mare Mucenic Efrem, pentru a vă împărtăși din experiența noastră de oameni simpli care au în Cer niște prieteni dragi de la care primesc ajutor și dragoste necondiționată. Acum un an vă povesteam cum Sfântul Efrem mi-a dăruit cel mai bun soț pe care l-aș fi putut vreodată întâlni, cum a devenit ocrotitorul familiei noastre și cum el, împreună cu Măicuța Domnului și Sfantul Nectarie veghează cu grijă asupra liniștii noastre de fiecare zi.

De curând, am avut bucuria de a ajunge la Mănăstirea Radu Vodă din București și de a ne închina la moaștele acestor doi sfinți, plecând de acolo cu inimile pline de bucurie. La două zile de la această întâlnire cu sfinții noștri dragi, patronul soțului meu a venit cu propunerea de a-l reîncadra pe altă funcție, lucru care l-ar ajuta enorm pe soțul meu pe viitor. Soțul meu nu știa cum să-și abordeze patronul în această problemă, se temea de refuzul acestuia, dar iată că ajutorul sfinților nu a întârziat să apară și însuși patronul a fost cel care a venit cu această inițiativă. Și eu și soțul trăim din plin minunea de a avea ca prieteni doi sfinți din Cer care, alături de Măicuța Domnului, nu întârzie niciodată să ne ofere ajutorul și binecuvântarea în tot ce le cerem și este spre folosul nostru.

Simțim din plin prezența Sfântului Efrem în casa noastră și nu avem cuvinte să-i mulțumim pentru tot binele pe care îl revarsă asupra noastră. Nu așteptăm minuni mari, nu ne considerăm vrednici de așa ceva, dar avem certitudinea că Sfântul Efrem, Sfântul Nectarie și Maica Domnului nu ne lasă niciodată. Și ce minune mai mare poate exista decât să te știi ocrotit de ei? Le mulțumesc și-i slăvesc din toată inima mea.