Georgeta: Vreau să vă împărtășesc dragii mei o nouă minune ce a făcut-o Sfantul Efrem cel Nou cu mine și familia mea.

Bună ziua! Vreau să vă împărtășesc dragii mei o nouă minune ce a făcut-o Sfantul Efrem cel Nou cu mine și familia mea. Luna aceasta am fost la Sfintele Moaște din Grecia ca să ne închinăm (în special băiețelul care are 9 luni și care este botezat cu numele de EFREM). Până să ajungem în Grecia am avut 100 de piedici, avionul avea 4 h întârziere, în aeroport era un haos total și am început să-l rog în gând pe Sfântul meu drag și pe Măicuța Domnului să plecăm și noi, tot ziceam în gând și după vre-un sfert de ora a venit soțul și mi-a spus hai repede ca trebuie să ne îmbrăcăm, zis și făcut, am ajuns la greci într-un final și la hotel.

A doua zi am plecat de dimineață, cum am ajuns am luat metroul fără sa așteptăm, după care am ajuns în stație era autobuzul care ducea la Nea Makri, ne-am urcat și am și plecat, drumul a fost lin, am făcut 1h 45′, am coborât în centrul orașului Nea Makri, acolo am văzut o florărie și am cumpărat 2 buchete de flori, unul l-a dus cel mic și unul din partea unei prietene care îl iubește și ea foarte mult pe Sfântul meu drag, am ajuns am pus florile i-am trimis o poza prieteni mele ca să vadă buchetul, l-a care ea mi-a trimis un mesaj și mi-a spus așa „fără ca eu să-ți spun ce flori să cumperi, tu ai cumpărat exact florile care eu I le duc de fiecare data” am rămas fără cuvinte. În interiorul bisericii am văzut și o icoană cu Sfantul Stelian. Am reușit să ne închinăm și într-un final am plecat, nu era nici un taxi, am ales sa mergem pe jos, era cald frumos, după 10 minute de mers pe jos, în spatele.

Nostru s-a oprit o mașină, erau două femei de 70 – 80 de ani, care ne-au întrebat în greacă noi le-am răspuns în engleză și atunci ele au început să ne vorbească numai în engleză, vreau să vă spun că ne-au dus cu mașina până în fața hotelului, tot drumul am povestit de moaște și minuni. A doua zi am fost la SFANTUL NECTARIE si la mormântul lui am văzut o icoana a SfANTULUI EFREM CEL NOU și atunci am înțeles că sfinții lucrează împreună. Să aveți încredere că Dumnezeu e bun și mare. O zi binecuvântată!