Gabriela: As vrea si eu sa marturisesc despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem si multele minuni pe care le-a facut cu mine.

As vrea si eu sa marturisesc despre ajutorul primit de la Sfantul Efrem si multele minuni pe care le-a facut cu mine. Fiind casatorita de 2 ani, in primul an nu ne-am dorit un copil, dar cu trecerea timpului ne-am dat seama caci totul este in zadar si ca viata fara un copil este atat de pustie. In al 2 lea an am incercat sa avem un copil dar totul era in zadar. Am auzit despre Sfantul Efrem am inceput sa ma rog lui si minunea nu a intarziat sa apara. Am ramas insarcinata si am aflat ca vom avea un baietel, dar bucuria ne-a fost tulburata de o veste cumplita baietelul ar avea o malformatie la rinichiul stang care iar impiedica functionalitatea rinichiului iar dupa nastere bebelusul va avea nevoie de interventie chirurgicala. Efectiv nu-mi venea sa cred, astfel am inceput sa am atacuri de panica, plangeam non stop.

Dar am inceput sa ma rog din nou Sfantului Efrem si Maicii Domnului. Am reusit sa fac rost si de putin ulei de la Sfantul Efrem din Grecia si asa ma ungeam pe burta in fiecare seara. Se apropia momentul nasterii, am ales sa merg sa nasc in alt oras decat cel unde aveam domiciliu pentru mai multa siguranta pentru bebelus. Am nascut prin cezariana un baietel atat de frumos pe nume Efrem., care spre mirarea tuturor era sanatos avand doar niste chisturi la acel rinichi nepunandui viata in pericol. Ii multumim Sfantului Efrem si Maicii Domnului pentru marele ajutor daruit! Rugati-va si credeti caci minunile exista! Sfantul Efrem, roaga-te pentru noi!