Gabriela: Sfinte Efrem , îți Multumesc pentru tot binele pe care mi l-ai făcut..

Sfinte Efrem , îți Multumesc pentru tot binele pe care mi l-ai făcut de cand Dumnezeu si Măicuța Domnului te-au trimis in viața mea! M-ai ajutat cand eram căzută in deznădejde si nu aveam nici un ajutor de nicăieri. Cand băiatul meu era cuprins de patima jocurilor electronice te-am rugat sa ma ajuți sa găsesc o soluție si ajutorul tău a venit neîntârziat. De cand am ajuns la Mănăstirea din Nea Makri si m-am închinat la Sfintele tale Moaște sunt un alt om, nu ma mai simt singura si știu ca îmi asculti întotdeauna rugăciunile. Vroiam sa îmi schimb serviciul care devenise extrem de tensionat si nu îmi mai găseam locul acolo de mult timp. Si după o perioada scurta de timp cineva mi-a dat un telefon si mi-a spus ca m-a recomandat pentru un post foarte bun intr-o alta companie si daca îmi doresc acel post sa îmi trimit CV -ul cât de repede.

Nu am recunoscut ajutorul tău atunci si mi-am spus ca acel post sigur nu e pentru mine , chiar daca venise fara sa fac eu nici un efort. La doar câteva zile ma suna alta cunoștința si ma roagă din nou sa trimit CV-ul pentru același post si mi-a transmis ca managerul așteaptă sa il trimit de ceva timp pentru a stabili un prim interviu de angajare. Abia atunci am realizat , după ce am vorbit si cu parintele meu duhovnic , ca rugăciunile mele au fost ascultate si ca Măicuța Domnului si cu tine, Sfântul meu drag Efrem, m-ați ajutat din nou. Am trecut toate etapele de interviu foarte repede si bine si acum câteva zile am primit oferta de angajare.

Cum as putea oare sa răsplătesc toate acestea? Îți Multumesc din tot sufletul meu pentru ca esti alături de noi si Multumesc Preasfintei Născătoare de Dumnezeu si tuturor Sfinților mei dragi ca nu m-ați uitat pe mine chiar daca sunt cea mai nevrednică de ajutorul vostru. Fie Voia Ta Doamne cu noi păcătoșii!